Een nieuw gezicht bij Mr. Lieke!

Even voorstellen: Juul! Juul is afgelopen week gestart als stagiaire Juridisch medewerker bij Mr. Lieke. Juul gaat mij tijdens haar stage ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden, dus jullie gaan Juul zeker een keer ontmoeten!

Wie ben je en wat ga je doen?

Mijn naam is Juul Jeurissen en ik ga Lieke ondersteunen in haar dagelijkse werkzaamheden. De kans is dus groot dat in de toekomst onze paden gaan kruisen. Ik ben aanwezig op maandag en donderdag.

Voorheen ben ik op detacheringsbasis werkzaam geweest als inkomensconsulent bij verschillende gemeenten in Brabant. Hiermee ben ik gestopt om mij te kunnen focussen op mijn afstuderen. (Note: Juul volgt op dit moment de Master Burgerlijk Recht bij de Radboud Universiteit) Ik ben op dit moment druk bezig met het schrijven van mijn scriptie
over de bewijsproblematiek van werkgeversaansprakelijkheid bij beroepsziekten. Ik hoop deze voor het einde van het jaar af te ronden en zo mijn masterdiploma Burgerlijk Recht te behalen.

Nu ik alleen nog mijn afstudeerscriptie hoef te schrijven, heb ik besloten mij twee dagen in de week terug in het werkveld te begeven. Ik zie er naar uit om veel nieuwe ervaringen op te doen en mezelf verder te ontwikkelen als juridisch professional. Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *